COLOR

Om några minuter ska jag....
 
Och det blir färgen BLACK VIOLET! Mörkt färg som skiftar super fint i solen =) Trött på de onyanserade håret, kände för en föränding. Visar bild senare. PUSS PUSS

En ny dag.

Idag är en fullspäckad dag med en massa inplanerat. Vi ska först förbi Stinsen för att shoppa lite mer inför kvällens festligheten men också shoppa lite till mig själv, måste ju kunna pudra ansiktet (smink freak) och sedan tänkte jag köpa brun utan sol, men vet inga bra eftersom jag aldrig använt de förut, men så blek som jag är nu så måste jag ta det steget. Så länge jag inte ser ut som en ompa lopma är jag nöjd.

TTYL
 

Ålderskris

Min ålderskris kom upp nyss när jag läste  tess min väns blogg där hon skrev om att hon är 22 men blir 23 nu i september och då slog det mig att jag blir 25 nu i år! Jag fick fetångest, vill vara 18 igen. Då livet var efter ens egna villkor och då man inte behövde tänka på någonting förutom sig själv, men nej, den tiden kommer man aldrig mera få tillbaka. Så till er småflickor/killar där ute, njut medans ni kan och så sluta längta till vuxenålder, ni kommer bara ångra er haha

idioter

Säger det igen, jävla huliganer. Se bara vad ni gör mot djurgårdens tränare, eller före detta eftersom de numera inte har någon som tränar deras lag. Så länge det inte drabbar AIK så är jag väl lugn :)

Hörs sen

Nu kom pojkvännen hem! Mathandling nästa :)

PUSS PUSS

Ensam är stark men inte alltid

This is me.. Today.
 
Jag har hellre en bra vän än tusen ytliga. Vänner är viktigt att ha, men det är inte hela världen. Man står som starkast på sina egna ben, att luta sig på någon annan kommer sluta med att ramlar förr eller senare.

Nu ska jag äta.

Justin bäver

Hur kan man vara så besatt av en människa att man kallar honom för gud? Jag pratar alltså om Justin bäver. Är han en gud nu också? Vad jag vet så är han bara ännu en sångare där ute i världen med ett sött ansikte, inte fan visste jag att han var en gud. Det är nästan lite läskigt hur folk beter sig mot kända människor som egentligen bara är som oss, vanliga människor med ett yrke.

Då är jag också en gud.

Ledsen att säga detta till er flickor, men han är tyvärr ingen gud. Det råkar bara vara så att ni är besatta.

en blandning mellan sött och salt

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska baka för tårta. Antingen en Lakritstårta, chockladtårta eller glasstårta med massa godis.

Det står först och främst mellan Lakritstårta och chokladtårta, men räcker tiden till?
 

Smile a little

 Snart kommer det komma ett inlägg där Fredrik bloggar, igen. Måste dock klargöra detta, jag står inte för de han bloggar om utan det är hans ord inte mina. Och han driver för de mesta men stela pinnar som ni är verkar ni ha ganska svårt att förstå det. Eller just det, svenskar har ju ingen humor :)

Jag och min pojkvän har förövrigt blivit lite av serie nördar! Nu när vi sett klart på The Walking Dead ska vi börja kika på Game of Thrones.

Hot in pink


JÄVLA TRÄNING:

Jag måste få detta ur mig.
Alla dessa unga tjejer mellan 11-15 år som skriver om en massa träning och LCHF diet? Allvarligt? De är för små för att gå på hårda gympass och äta LCHF, de behöver all näring som går att få nu när de växer och hjärnan forsätter utvecklas som dunder och granater (den utvecklas fram tills man är 25), den enda träningen de behöver är träning som gympa, dans, fotboll med mera, inte fan styrketräning och sallad till middag dag ut och dag in, snacka om att folk blir skadade av dagens ideal, låt barn få vara barn för i helvete!

Kommer ihåg när jag var liten, inte fan brydde man sig om träning, smink, diet med mera! Man åt vad man ville och man tränade inte mer än en dag i veckan (hobbyn man gick på) och man ville inte heller se ut som tjejerna på Top Model, för man brydde sig inte.

Hår

Idag ska jag inskaffa mig en hårfärg, vet dock inte vilken?

Jag vill ha rött, men inte den röda färgen som är på bilden, vill ha lite mörkare. Vill också ha lila i mörkare och så vill jag ha exakt den blåa som är på bilden till vänster. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Har just nu mörkt brunt med ljusa bruna nyanser och den färgen är ju bara så himla tråkig. Dags för en förändring.
 
 

lila - get ur makeup on


Sunny morning


Ska drick klart mitt morgon kaffe sedan blir det duschen, klä på sig kläder, ta en dagens outfit, ner till hemköp och köpa min egen gjorda sallad och sedan vänta in pojkvännen och hans två barn! Efter det storhandling på Ica Maxi och sen bara mysa hela kvällen lång. Men kommer självklart uppdatera under dagen, för har ju ingenting att göra mellan alla dessa timmar.

PUSS PÅ ER GOSINGAR

I love candy

På lördag blir det gottis dag.
Ska spela massa spel, äta en jävla massa mat, tårta, godis, chips, kladdkaka med mera. Ska bli så fet att jag inte kan stå dock bara för en dag ;)


Nu blir de kolla på film sen sängen. Bloggar vidare imorgon, alot!

Serier

Nu mår jag toppen igen!
Sitter och kollar på sista säsongen av The Walking Dead och det är sjukt spännande, karl ligger i sängen och ska sova så får bli titta själv.

I HATE YOU

En dålig dag.

Jag ska aldrig mer försöka göra mig fin, blir bara fel.
Jag ska aldrig mer försöka muntra upp någon, blir bara fel.
Jag ska aldrig mer erbjuda min hjälp, blir bara fel.
Jag ska aldrig mer visa att jag bryr mig, blir bara fel.

Jag ska bli en robot.

cp.

Lyckas jag någonting få en annan människa att le? Blir så förbannad och besviken, får BARA en jävla massa skit hela jävla tiden.

Blogg paus. Men bara idag :)

Kvällens film.

Självklart ska jag kolla på en skräckis (blodfilm), älskar rysare också (spökfilm) men kollar fan inte på dem själv haha, blod går bra! Det är inte läskigt någonstans, bara spännande.

Denna filmen har jag sett en gång tidigare, inte världens bästa men helt klart sevärd, den är nervig som fan med ett twistat slut, just the way I like it .

Rubrik

Att bjuda på sig själv är ett måste om man ska umgås med mig, för jag bjuder alltid på mig själv. Ibland lite för mycket, men sådan är jag, jag är en person som inte skäms och jag är en person som skiter i vad andra tycker! Jag är jag och jag kommer aldrig ändra på mig, däremot kan jag förbättra mina dåliga egenskaper, men även de egenskaperna är en del av mig. Tänk vad tråkigt ändå, att vara helt felfri.

Människor är dumma i huvudet.

Människor älskar att hata, älskar se när de går dåligt för andra och människor blir allt mer giriga, varför är det så? Varför vill vi alla vara bättre än någon annan på allt man gör? Det är hemskt, vilken värld vi lever i. Vi lever i en värld med hat och ilska, glädjen är nästan borta hos människor och vi alla säger att folk borde slappna av lite mera, men vem ska ta det första klivet till en bättre värld? Jag tar kliven hela tiden, någon som vågar haka på? Nej, finns nästan ingen som vågar haka på. Alla följer med strömmen, alla fortsätter klaga utan att någonting göra.

Vi lever i en stor synd, det är nästan som att de måste hända någonting drastiskt för att folk ska öppna ögonen och inse att vi alla är en gemenskap, vi alla är ETT, vi ska jobba i ett team inte mot varandra. Vi ska stötta varandra, inte knuffa ner varandra från stup. Det är nästan så att jag önskar att en stor komet träffade jorden och bara några få miljoner överlever, så att människor får känna att de lever och att allt inte handlar om DEM, de handlar om oss alla! Varför dödar vi när vi kan leva tillsammans? Varför bråkar vi om skitsaker när vi kan skratta över roliga ting som hänt? Varför har vi blivit som vi blivit? Varför är människan så ond? Jag skäms över att behöva leva i denna värld, jag skäms över att jag inget kan göra för jag vill göra något, men tyvärr så kan inte EN person förändra världen. Kunde en person göra det hade världen idag sett ut på ett helt annat sätt idag. Utan en massa slakt, vargjakt, pälsindustri, utrotning samt krig m.m. 

Jag hatar människan.

Life as I know it.

Man kan känna sig otroligt ensam fast man har massvis med folk runt om kring sig, men man är aldrig ensam för någonstans där ute delar någon samma smärta och lidande som du. Någonstans där ute finns det en person som går och har gått igenom precis det du går igenom eller gått igenom. Man kan känna sig ensam, men man är aldrig riktigt ensam. Men om det är såhär det känns att vara ensam så har vi alla en sak gemensamt och det är saknade efter att känna att man betyder. Och vet ni vad, jag betyder likaså du. Vi är alla här av en anledning.

Make love not war.

Mitt första snodda recept.

Jag gör alltid mina egna recept, hittar alltid på egna maträtter men nu kommer jag sno ett recept. Nämligen godistårtan. Eftersom att jag suger på att baka och har ingen som helst fantasi där så tänkte göra denna till födelsedagsbarnet Sebastian, vi får ju folk hit på lördag då vi ska ha spelkväll med groggar och en massa mat och som efterrätt en godistårta.


Bil-fluff: räcker till ett tårtlager
3 dl vispgrädde
ca 60 g Ahlgrens bilar

Klipp bilarna i småbitar och häll ned i grädden. Värm på svag värme tills bilarna har smält. Det är viktigt att hålla koll för grädden får absolut inte koka! Häll sedan blandningen i en skål och låt stå i kylen i minst 5 timmar. Vispa sedan upp fluffet och fyll tårtan.

Hallongrädde:
200 g hallon
2 dl vispgrädde
1 msk florsocker
1/2 tsk vaniljsocker

Mosa hallonen lite lätt med en gaffel. Vispa grädden och smaksätt med vaniljsocker och florsocker. Vänd ned hallonen och blanda.

Det snodda recptet hittar ni Här

Saker försvinner.

Vem är tjuven..? Jag vet vem tjuven är men vågar tjuven erkänna?

Kleptoman

Sex, film, sängen.

Nej, nu är det 69 saker du ville veta om sex och sedan blir det sängen, kanske en liten film innan också. Funderar på att se The stepford wives, så sjuk film.

Om ni inte sett den, gör det! Kvinnorna är perfekta robotar.

Shoes.

Härliga skor.

Finns också i militär, vill ha båda. 

Movie night

Jag vet att jag gillar skräck.
Men jag måste tipsa som denna yberroliga komedi, aldrig sett något så roligt förut!


Så jävla kul film! hahah garvar då jag bara tänker på den.

Light up your workout

Söta träningskläder
Då jag pluggade på folkhögskola köpte jag färgglada pennor och sudd, skrivböcker med päls och annat roligt för att göra lektioner mer färgglada samt roliga. Gör som jag, fast i träningsform

ni bara klagar hela tiden.

Istället för att klaga på att man inte trivs på jobbet, man jobbar inte med sin dröm varför inte bara ta sig i kragen och börja söka annat eller börja plugga och om kursen är för dyr, ja då får man ta ett skitjobb för att kunna betala av den utbildningen som du nu vill gå. ALLA kan om man bara ger sig fan på att man ska klara det, diagnoser eller ej man kan om man vill.
"hur ska jag gå till väga"? är den ultimata frågan många ställer sig, ja då går du till en utbildnings couch eller vad fan som helst, det är gratis och om inte så kostar ett samtal runt 200 kr med det är det värt, för det är din framtid och dina drömmar de handlar om! Du kommer nog ha råd att betala av 200 kr om du har råd att köpa löshår, kläder, pizza och annat. Lägg undan de 200 kronorna och lägg dem på de första stegen in i din nya framtid.

Valborg i år igen.


Måste bara tillägga att min karl är ju världen snyggaste man! <3
Valborg, ännu en anledning till att supa och det är ju TOPPEN haha.
Så, vad händer på valborg? grillning, spya, majbrasa, fyllecell? Jag tänker lägga mina pengar på en grillning, god mat och glatt folk i folkdräkt.


Tänd ett ljus


Våga vara uppfinnig, måla dina egna ljushållare.
Light up my darkness, my Life my love life.

This is me, today

Idag känner jag lyckan genom min kropp, känner hur hjärtat pulserar och jag är tacksam för att jag lever. Jag lever och mår bra, jag har varit med om mycket men det finns människor där ute i världen som aldrig ens fått känna på lyckan, de har aldrig fått äta en riktig måltid, ha på sig nya skor, legat i en nybäddad säng med tak över huvudet. När jag har det som jobbigast försöker jag tänka på dessa saker för att må en aning bättre, men det går inte alla gånger för jag är inte i deras sitts, kan inte tänka mig in i deras situation för jag vet bara hur min är och den är inte rolig alla gånger, men idag är den rolig, idag är det lycka och idag älskar jag livet.

Livet har så många tillgångar, dåliga som bra. Jag försöker gå igenom de bra dörrarna i hopp om att ingen dörr stängs men om man ska leva i verkligheten så kommer många dörrar alltid stängas och då är de bara hitta en ny, öppen dörr. Det är de jag har svårt för, svårt för att hitta den öppna dörren och gå igenom den med självförtroende för man är livrädd att den dörren också kommer stänges, men någon gång kommer dörren alltid vara öppen och inte stängas förrän jag tillåter den och idag är en sån dag. Dörren är öppen och jag kliver över strecket, jag når handtaget och sticker in huvudet, är dock inte riktigt där än men jag känner lusten, viljan och hoppet.
 
Mitt hopp är inne och jag mår bra.

Mitt vegetariska recept

Fisk och grönsaksrisotto.
2 schalottenlökar
runt 1 dl Zeta olivolja Classico
runt 3 dl Zeta casa Di luca
runt 2 dl vitt vin (helst torrt vin)
Typ 1 liter fiskbuljong, grönsaksbuljong eller kycklingbuljong för de icke vegetariska.
200-300 gram grön sparris (kokt)
en halv påse zeta grana padano ost, riven.
2 matskedar Zeta olivolja.
jag tar 3 dl skalade räkor (helst färska för mer smak)
tar runt en tredjedel av Babyspenat
Salt och peppar

Tillagningen av min GODA risotto

Värm buljongen i en kastrull för sig. Fräs löken mjuk i rikligt med olivolja i en tjockbottnad kastrull på låg värme utan att den tar färg. Lägg i riset, höj värmen och låt fräsa i ytterligare någon minut till att riset blandat sig väl med löken och känns torrt. Häll i vinet och låt koka tills det ångat bort. Rör om hela tiden. Tillsätt den varma buljongen, lite i taget. Börja med 3-4 dl ta sedan 1 dl i taget efter hand som riset suger åt sig buljongen. Rör om ofta och sänk värmen. Risotton ska sjuda lugnt och röras om ofta under tillsättning av buljong. Risotton ska bli lös med en kärna i riset som ger visst tuggmotstånd. Det tar ca 18-20 minuter. Ta bort kastrullen från värmen och rör ner 2 msk olivolja och parmesanost. Smaksätt med salt och peppar. Skär ner sparrisarna i mindre bitar. Stek dem hastigt i olivolja i en stekpanna.  Tillsätt räkorna och spenaten.  Salta och peppra. Vänd ner halva blandningen i risotton. Fördela risotton på tallrikarna, garnera med resten av blandingen och servera direkt.




förändring.

Vågar jag? För jag vill, Vill dock ha mörkare lila upptill och ljusare nertill. Svart högst upp och sen ljusare och ljusare lila.

film

Det är sånna många dumma jävlar som blir medlem på Netflix eller vad det heter och betalar efter en månad för att se på filmerna, smart som man är går man bara in på swefilmer.com då man inte orkar tankahem :)

Ps. imorgon kommer jag igång med bloggandet igen. Ds.

tattoo

Jag har alltid tyckt att tatueringar är så jävla snyggt och det gör jag fortfarande, har en del själv. Men jag ångar mig som fan idag! Vill ta bort sleeven på armen och på den andra armen, vill lasra bort gaddningarna på mina fingrar och på händerna, jag vill vara bläckfri!

Jag kommer dock inte vara helt bläckfri, vill fortfarande ha tatueringar, men på ställen där de inte syns för jag vill kunna bära kläder utan att en tatuering är i vägen.

Man kan inte tvinga fram ett leende

Jag känner att denna dag är ingen dag då jag orkar ägna någon som helst energi till att blogga, överhuvudtaget och det är okej! Alla dagar kan inte vara bra dagar och idag har min dag slagit till på helt fel sätt. Inga personer är inblandade utan jag har bara en skit dag helt enkelt, det är mina egna demoner som spökar.

Vid såna här dagar bör jag egentligen inte göra annat än att sova för att få tillbaka den positiva energin igen men sova kan jag ej, tankarna far runt som en tornado och jag kan inte ens blinka, så pigg är jag! Borde också skriva ut min medicin och ta några piller då jag känner såhär men jag försöker leva mitt liv utan medicinerna, för vill inte vara beroende av något och vill känna att jag kan leva ett fullt normalt liv som alla andra utan att ta en massa piller hit och dit, men jag kan inte. Jag måste ta något piller för att komma på en stabil tankebana utan att onda spöken styr.
 
Im out for the day.

trött

Nu äntligen är jag hemma igen. Helt slut, ska bara äta kolla serier och sen sova. Bloggar imorrn, massvis!
PUSS

Jag idag

Då var man färdig fixad, bara kläderna kvar! Trevlig söndag på er :)

hej hejdå

Kommer inte kunna blogga idag.

black like night


foood


Snabb update
: Jag är super hungrig

Mitt egna recept.

 
Rullad Lövbiff recept. SUPER GOTT och SUPER ENKELT.

Ett paket lövbiff
3 paket bacon
2 paket fetaost
1 paket matladningsgrädde
1 ruta köttbuljon
och den ENDA kryddan, grillkrydda.

Tilllagning:

Lägg upp två bacon skivor på en skärbräda, lägg lövbiffen över och krydda med grillkrydda. Smula sedan på fetaost från kant till kant och rulla, sedan gör du så med resten också.
Stoppa en tandpetare på varje rullad lövbiff så att de håller ihop i stekpannan. Sedan steker du dom till de är färdig stekta, tar ca 15-20 minuter. Sedan häller du i matlagningsgrädden bit och för bit, ta lite i början och låt koka upp, sedan sänker du värmen och häller på lite till och så fortsätter du så. Låt stå och buttra i  ca 10 minuter så att Bacon smaken kommer in i grädden (blir som en baconsås) och sedan smular du ner köttbuljongen och kryddar med lite grillkrydda.

Till:
Klyftpotatis. Alla vet väl hur man gör klyft potatis? Innan jag stoppar in dem i ugnen så häller jag på lite olivolja, chiliexplosion krydda och salt. In i 25-20 minuter på 200

Alltså denna maträtt är så enkel att de är skrattretande men helvete vad de smakar gott! De bara kn*llar i munnen. Förlår för uttalet, men jag är allvarlig.

...

jag har så jävla tråkigt.

love is the air

Jag är en riktig romantiker, älskar romantiska filmer och längtar efter romantiken på filmer även om jag vet att filmens kärlek inte existerar i de verkliga livet. Visst, om man hade någon som spelade lite dramatisk musik varje gång man blev sams efter ett gräl, eller då man kysser varandra. Då har vi kärleken på film, men vem orkar spela upp musik varje gång de händer någonting mellan ett kärlekspar? Ingen tror jag haha.
 
Även om mitt kärleksliv inte är som på film så är jag super nöjd. Får en sak är säker, min kärlek är äkta kärlek

Head over heels

Idag blir de förhoppningsvis Ikea om jag lyckas övertala pojkvännen min, han känner sig inte redo för att stå och trängas på Ikea en lördag då alla tydligen beger sig dit. Om ikea inte blir av så får vi ta oss en liten promenad istället om vädret tillåter senare mot dagen.

Ha en awesome dag!

Head over heels in love

Happy birthday

Snart kommer de bli födelsedagsfirande här och jag tänkte baka en Godistårta till Fredriks barn. En tårna med nutella, grädde, sura döskallar, salta döskallar och färgrika remmar. Hans favorit godis hihi

godnatt

Sitter och kollar på film. Min pojkvän ligger här bredvid med helt slut, han ser ut att somna vilken sekund som helst. Vovven ligger också helt avdankad här bredvid, snart är det väl min tur.

Bloggar vidare imorgon.

Krydda upp kärleklivet

Kärleklivet ska fungera privat också

Biffar

Ännu ett av mina recept
Jag älskar mina stora biffar som jag endast äter med Sallad till.

Receptet: Biffarna
200 gram nötfärs
2 ägg
1 paket mozzarella
Färst persilja (en kruka)
1 morot
3 stycken schalottenlök
Salt och peppar.

Tror nog alla vet hur man rullar biffarna, glöm dock inte att finhacka persiljan, löken, mozzarellan samt moroten.

Receptet: Salladen.

En påse gott och blandad sallad (skippa isbergssallad)
Ett paket rucola
En röd lök
1 paket körsbärstomater
 2 ner pressade vitlök
1 paket fetaost

Recept: Salladsdressing.
 2 msk olivolja
2 msk vinäger
1 msk senap, mer eller mindre beroende på hur stark du vill ha din dressing.
Pressa ner 1 vitlök
Salta.

Tillagning av biffarna.
Jag rullar mina biffar enoooormt stora just för att detta bara är en biff rätt utan potatis eller ris och jag råder andra att göra salladen istället för potatis eller ris för biffarna är så smakrika i sig själv och så mättande.

Biffarna ska brynas i pannan på 4  i början. 4 minuter på varje sidan. Sedan tar du upp biffarna, lägger ner yttligare 2 biffar i pannan och gör samma sak. Höj sedan varmen till 6 och lägg ner biffarna. Gör samma sak på båda sidorna i 4 minuter. Sedan drar du ner varmen till 4 igen och låter biffarna ligger där och brynas upp helt. På så sätt får du inga brända sidor och kanter och smakarna blir allt mer saftigare! =) Sedan är dem redo att serveras och glöm inte att hälla biffsaften över salladen också för mer smak på den!

HOPPAS DE SMAKAR

Jag idag

Sitter och väntar på att pojkvännen ska komma hem. Annars ingenting, fotar lite och detta är lilla jag nuuuu. och nej jag har inte löshår haha! Folk frågar mig det hela tiden, men mitt hår är äkta.

Lets get dolled up


Nude is the new clothes

Jag känner mig som den nakna kocken just nu! Jag ÄR den nakna kocken just nu, stod och lagade mat spritt språlandes naken nyss, fråga mig inte varför? Hade liksom en morgonrock precis nedan för mina fötter.

Grönt är skönt.

H&M är en bra shoppingmarket om man vill ha billig inredning. Ikea känns så "det har jag också". Skulle vilja ha duken samt kuddarna till balkongen. Passar perfekt till en fin utemiddag med vänner eller familj.

p u s s

en god gärdning

Jag försöker att göra åtminstone en god gärning per dag, för jag tror på Karma och jag mår bättre i mig själv när jag vet att jag hjälpt någon eller fått något att le. Fler personer borde göra det, är inte så farligt att dela med sig av sin glädje, är inte heller farligt att hjälpa någon annan även om det är en total främling.

Älskar den här bilden på mig och Nicoles händer. Så powerfull

Ikea och helg

Och nu var den härliga fredag kommen. Tänkte försöka tvinga med min pojkvännen förbi Ikea och kolla på en säng jag tänkte inskaffa mig. Vet dock inte om jag vill ha en svart eller vit, ljusbrunt kan också vara fint men det är så svårt att matcha brunt med färgerna jag tycker om.

food

Tänkte slänga in ett litet recept på min goda fläskfile pasta som är super populär här i hemmet. Den är super god och rätt enkel, kryddorna tar man dock med ögonmått och efter sina egna smaklökar.


Allt som allt tar väl maten ca 20-30 minuter att förbereda och 30 minuter i pannan. Super gott och smakrikt, kanske inte den nyttigaste varianten men ack så god.

HOPPAS DET SMAKAR.
p u s s

 

Jag är konstig.

 
Jag är en udda karaktär. Det är inte många som förstår sig på mig, förstår inte på mig själv heller alla gånger, men det gör ingenting för när allt kommer till det så har jag ett hjärta av guld och mycket kärlek att ge även om det kommer ut lite knepiga ord ur munnen på mig ibland. Jag är en wierdo helt enkelt!

Black and white

Den första är min favorit

its all in the booty

Jag älskar min pojkväns bakdel, hahaha alltså hans röv är fan den putigaste och snyggaste röven ever! Just sayin'

Mina intressen inte dina

Jag brukar ofta få höra att jag bär på mycket smink och de är endast för att jag ÄLSKAR att måla ansiktet, de är som att måla på en vit duk. Har alltid varit konstnärlig av mig och jag älskar att se hur ögonen framhävs av de färgstarka samt mörka färgerna runt ögonen, man kan måla sig till vem som helst och det tycker jag är häftigt. Vissa har passion för bilar, andra för djur. Min passion är  smink.

Movie night

Jag är ett film freak och måste tipsa er om en toppen film! Den är så snyggt gjord och de är en saga för vuxna, bättre än Alice in the wonderland och alla andra äventyrsfilmer som någonsin gjorts. Den har lite skräck i sig också.

Den får:  av mig :)


Lax.

Nu skriver jag mitt tredje recept här på bloggen.
Min absoluta favorit är min goda lax rätt som är som ett disco i munnen då man tar de första tuggorna.

En bild från min maträtt.

Recept 4 portioner

4 laxfiléer
1 stor burk creme fraiche
1 hel rödlök
1 paket fetaost
1 burk soltorkade tomater
Lite senapsfrön.
Ett paket wokgrönsaker eller färsk potatis (wook är godare till denna)

Du börjar med att snitta laxfiléerna i mitten, inte enda ner. Sedan snittar lite på sidorna av snitten.
Smula ner fetaosten i en skål
Finhacka rödlöken och häl ner i skålan tillsammans med fetaosten.
Fin hacka soltorkade tomaterna och häll ner i skålen
Fin hacka senapsfröna (bara några få) och häll i o skålen 
Häll i all creme fraiche och rör om så allt får en fin och jämt yta.

Lägg wookgrönsakerna i en form och in i ugnen i 10 minuter, ta sedan ut wook grönsakerna och lägg laxen ovanför. Fyll laxen med röran i snitten. Med röran som blir kvar häller du ut över hela formen, ut över wook grönsakerna och sedan in med allt i ugnen igen i ca 20 minuter i 150 grader sen VIPS så är maten klar och den smakar GUDOMLIGT!

Fult.

 
Megan fox.
Tycker det är sjukt hur folk förstör sig hon var ju söt innan alla operationer. Nu 2013 har hon opererat sig ännu mer, ser fan inte mänsklig ut längre

innan alla operationer.

Men har man pengar så ändrar man väl sitt utseende till någon annan.

Color up your life

Är du vågad att bära? Jag är..

Vaknade för ett tag sedan, blev en långt sovmorgon. Och japp, alla inläggen innan var tidsinställda, samt några lite längre fram som dyker upp senare.

rubrik saknas

Det är mycket som är fint

Summer green/Summer Time



Push the bottom

Det är så lätt att trycka på folks knappar och det är ibland riktigt roligt att se personers reaktioner. Vissa reagerar så överdrivet och då vill man trycka på knappen lite längre ner för att se vad personen gör näst, lite provocerande kan faktiskt vara kul! Folk blir liksom så lätt stötta, även jag ibland. 


PUSS

You hate man but cant live without them

Rubriken säger allt.
Eftersom att jag förmodligen kommer sova jävligt länge idag (imorrn i dags tid) så kör jag på ett tidsinställt inlägg. Så, idag ska man inte göra någonting alls. Bara ligga och slappa i sängen hela dagen och kanske bege mig ut på en liten promenix om benen orkar med! Blogga lär de väl också bli då jag inte har något annat för mig.

Har inget mer att skriva förutom att önska alla en toppen dag.
PUSS

vi har ett problem

kan.inte.somna

BLOG U LATER

Nu är det dags för mig att stänger ner datorn för att sova, min kropp är helt slut idag och tränade nyss ett litet pass med älsklingen som för övrigt ligger och snarkar som en motorsåg. Woha! Apropå motorsåg, kanske ska man kolla på den hederliga filmen Motorsågsmassasken (stavning) såhär innan läggdags? JA FAN, bra ide ;) 

Kärlek


hungrig

Tänkte steka på lite kött och göra hemgjord klyftpotatis med bearnaise sås. Är så hungrig att magen skriker

Efter maten blir de tappa upp ett härligt vaniljbad och efter det kolla på något bra serie eller film. (har redan tröttnar på the Walking dead, som sagt, inget tålamod. Är som en film som aldrig tar slut)

Författare?

En av mina drömmar är att skriva en barnbok samt en bok med massa noveller, skräcknoveller. Men då är den stora fråga, när man väl skrivit klart hur ska man sedan då göra för att gå till väga? Det är nog den stora frågan många har i sina huvuden. Får helt enkelt ta reda på det snarast för jag är ingen tjej med tålamod, tålamodet är kortare än min längd och jag är jävligt kort.

Nu skrämmer jag min pojkvän

Nu blir min pojkvän lite rädd men de skiter jag fullständigt i. Även om jag ännu inte blivit friad till så planerar vi tjejer ständigt våra bröllop i huvudet och min bröllopsklänningen ser ut något i detta stuket.
Sheath/Column Strapless Sweetheart Chiffon Wedding DressSheath/Column Scoop Chiffon Wedding DressSheath/Column Strapless  Sweetheart Chiffon Evening dressesA-Line  Sheath/Column Strapless  Sweetheart Chiffon Prom Dress

Och sedan vill jag ha en klänning till bröllops festen
Ball Gown Strapless Sweetheart Organza Prom DressA-Line Strapless Sweetheart Organza Cocktail DressesA-Line Strapless Organza Prom DressBall Gown Sweetheart Spaghetti Straps Organza Prom Dress
Och mina söta små brudtärnors klänningar
Sheath/Column Strapless  Sweetheart Chiffon Prom DressA-Line Sheath/Column Strapless Sweetheart Chiffon Prom DressA-Line Sheath/Column Strapless Sweetheart Chiffon Cocktail DressA-Line Sheath/Column Strapless Sweetheart Chiffon Prom Dress

 

Tacopajj

En av mina favorit rätter är Tacopajj, ganska tråkig att laga dock pågrund av att det är en sådan simpel rätt men ack så gott slutresultatet blir.

Mitt recept på pajjen, super god.

Hoppas det smakar :)

Coral cutie

Coral colletion min favorit

Tron

Livet är en och kommer alltid förbli en olöst gåta tills dagen då man ligger på dödsbädden. Inget vet meningen med livet och ingen vet vad som händer efter jordenlivet man kan bara chansa, finns någonting bakom allt detta? Jag hoppas det, för jag vill leva vidare och upptäcka nya fantastiska platser efter detta liv, jag vill tro på ljuset i tunnels slut men de jag inte tror på är den Gud vi alla ber till. Men en tro har jag, har bara inte hittat den riktigt än.

ni bara måste?

Jag har aldrig riktigt brytt mig om vad folk tänker om mig, har aldrig heller brytt mig då folk på stan eller då folk i en liten byhåla pratar om mig. Utan det jag bryr mig om eller bryr kanske är fel ordval, det jag blir irriterad över för att vara helt korrekt, är när folk hittar på helt oväsentliga saker och när folk sprider falsk information.  Man kan inte vara älskad av alla, komma överens med alla men snälla, sluta störa er på små skitsaker och bli förbannade på sådant som faktiskt spelar roll. För vem bryr sig om hur många jag kysst, inte kysst, vems kille jag snott eller vem jag badat topless med. Jag är ganska säker på att ni ALLA har kysst en del killar, snott någons kille från tonårstiderna då man hade IQ på 0 och jag är också stensäker på att någon har badat topless med en gäng runt om kring sig och om inte, so what? Har folk inget vettigare för sig? INGEN person är felfri, INGEN. Men och andra sidan, vad är de för fel med att ha lite kul ibland? Jag antar att om man skrattar åt livet och inte tar det på fullaste allvar alla gånger så är man den största syndaren, men vet ni? Det är inte jag som är syndaren här, för det är inte jag som snackar om någon annans misslyckade liv, för de är ju just vad ni har, ett misslyckat liv där ni lever på att prata skit om andra. Patetiskt.

GET OVER IT

Som jag skrev några inlägg tillbaka i bloggen
Jag fattar inte varför folk alltid ska lägga sig i andras vardag, andras problem och andras liv. Trodde var och en hade sina egna problem att lösa, trodde att alla hade en egen vardag, trodde alla hade sina egna liv att ta hand om men ack så fel jag hade! Det är väl någonting man får lära sig att vänja sig vid helt enkelt, människor kommer alltid lägga sig i andras liv, problem, vardag och annat. Man kommer aldrig få ha någonting för sig själv oavsett hur privat det än är och folk kommer alltid att snacka om alla, även om de handlar om gammalt skroll som hände för ca 10 år sedan. Vissa människor är så bittra att de inte tror på förändring, jag tycker synd om dom som är så. Vilken grå vardag ni måste ha, vilka stora problem ni måste ha med er själva  och vilken dålig självkänsla ni måste ha. Men vet ni? Era problem och brister försvinner inte bara för att ni lägger er i andras, utan ni lägger bara till fler brister hos er själva och ni lägger bara till mer problem på eran lista.

Står fast vid dem orden

Diagnos.

Jag lever i en rosa dröm där allting är solklart och enkelt, där varje steg är en musikal och där all mat smakar jordgubb. Jag lever i en svart mardröm där allt brinner och är svårt, där varje steg är ett steg närmare mot döden och där all mat är slut. Jag lever i två olika världar och jag vet aldrig vilken värld jag vaknar upp till.

Detta är jag, Bipolära Josefine.

tankar

Alla har rätt att ha sin egen åsikt, sina egna värderingar kring saker och ting men ibland kan man faktiskt hålla truten. Man kan inte säga vad som helst till vem som helst och sedan tro att man kommer undan lindrigt. Det har jag lärt mig och hoppas att fler människor lär sig. Vissa ämnen är helt enkelt känsligare än andra!

Godnatt

nu blir det en liten skräckfilm och sen god natt på det.


Pojkvän

Min pojkvän är så "gullig", gissa vad han första ord var när han kom innan för dörren nyss?
Jo: Laga mat jag är hungrig. (med klimten i ögoat)

Men vet ni, på något konstigt vis älskar jag hans elaka charm. Och jag tycker faktiskt kvinnan ska stå i köket :) Dessutom älskar jag att laga mat och jag älskar att göra min pojkvän nöjd.

Jag håller på och lagar inrullad lövbiff i bacon fylld med fetaost och baconsås med klyftpotatis, det är så gott och så smakrikt! Mitt egna lilla recept ;)

leopard lovin'

Jag vill inskaffa mig ett matt nagellack, samma matta färg som på första bilden.
Where do I get it?

Tatueringar.

Jag är mer än taggad, ska tatuera min kära pojkvän idag! Tänker dock inte säga vad och vart riktigt än, lägger upp en bild senare istället. Allt jag kan säga att han kommer ha pain pain och åter igen pain. Men helt ärligt, kommer nog njuta lite av att se honom ha så pass ont ;) haha, evil.

Sand



Funny and Flirty

Socker söta skor med egen personlighet




Att leva i en lögn

Sanningen gör ont men lögnerna gör ännu ondare.

Varför har vi så svårt för att säga sanningen? Lögnerna svider faktiskt mer, även om vi tror att det är en sanning. Sanningen kommer alltid fram och ibland som en smäll i ansiktet, men det är inte sanningen som gör ont utan det är lögnen man levt under som känns. Hajjar ni?

Jag tar hellre smällen direkt än att gå runt och leva i en lögn.
 -
Nej, min pojkvän har inte med detta inlägg att göra!

....

Sov i ett badkar halva natten. Har inte så mycket mer att säga än det.

dröm


Godnatt

Iiih, varför blev hans son skjuten för?! Och SJÄLVKLART slutar avsnittet så, får helt enkelt vänta tills imorrn för att ta reda på vad som händer näst

Hur som helst. Klockan är runt 22 och det är dags för mig att hoppa i säng, är helt slut trotts att man inte ägnat sig åt mer än soffhäng hela dagen. Tror dock att detta soffhäng var mer än bra med tanke på att min hals har blivit tusen gånger bättre, blåsorna på tungan börjar försvinna och jag kan nu mera svälja utan att känna en enorm smärta!
 
ALDRIG MERA HALSFLUSS
 

makeup

Inspirerande
 

Design

Jag har problem med att bestämma mig för vad jag vill ha för blogg design, så min blogg kommer se ut som hej kom och hjälp mig i några dagar framöver.

swingers

Jag har tänkt på det är med par som går på swingers och gud vet vad mer de går på. Är det verkligen äkta kärlek? För att för min egen del så skulle jag aldrig vilja dela med mig av min pojkvän till någon annan, så pass kär är jag att de skulle göra mer än ont om jag fick se något sådant. Så min fråga är, är de äkta kärlek? För när jag tänker på äkta kärlek så vill man inte röra någon annan än sin partner och man tänker inte ens på andra på de sättet än sin partner.
 
Jag tror helt enkelt att de inte hittat sin riktiga kärlek än.


BLÅ


The walking dead

Jag är inte mycket för påhittade serier, ni vet serier som FRIENDS, SCRUBS TWO, AND A HALFMAN och den mest tråkigaste serien som någonsin synats på tv, HOW I MEET YOUR MOTHER. Men igår så laddade jag ner The Walking dead (detta gjorde jag endast för att min pojkvän tipsade om den, och hon hatar serier som jag) och vart positivt överraskad. Inte nog med att jag älskar skräck och blod i alla dess former då de kommer till filmer men denna serie passar mig bättre än någon annan wannabe zombie serie någonsin, så jävla raw är den. Just the way i like it. Så, han kolla på 4 avsnitt, karln gick och la sig och nu bara kliar det i fingrarna! Vill kolla på ett till men måste vänta tills han kommer.
Kom hem nu älskling ;)

Not that in to fashion

 
Jag har aldrig varit någon som följer modet, jag köper och tar på mig det JAG tycker är snyggt. Och detta tycker jag är snyggt
 

boots

Jag älskar färger! Starka färger och älskar dessa rosa älsklingar

Familjen Elak

Direkt när man går upp går alla här till attack och jag inser att detta kommer bli ännu en dag då jag faktiskt är offret men det gör ingenting, pay back is a bitch ;) mouhahaha

smink

Jag tillät min pojkvän att sminka mig nyss och jag ser förjävlig ut. Ska nu försöka övertala honom att bli sminkad av mig, förhoppningsvis passar han som tjej, vill ge honom lite gay ångest.

Från min Favorit butik

kläder vs bikini vs skor


Musik

Svensk skit musik

 Du måste flytta på dig.

 Om sanningen ska fram.

Hoppas på bättre svenska sommar låtar detta år. För de låtarna är och kommer alltid förbli usla.
Tycker dock all musik som spelas på Radion suger nu mera, samma låtar överallt. Slut på ideér? :(

Jag saknar mig underbara vän NICOLE! Måste träffa henne så fort jag blir frisk

Halsfluss? ta en tops

Den bästa huskuren hitillis mot halsfluss är att stoppa in en tops i örat på den sidan halsen gör ont och trycka där de är känsligt så hårt som de bara går och svälja samtidigt, då känner man inte halsen för 5 öre haha! Hur proffsig är man inte?!
 

film

Då är maten i magen, pannkakorna i Stekpannan och efter det blir det skräckfilm just the way i like it !


jag

 
Vill ha tillbaka mitt oslitna hår.

Vanilj

Det är viktigt att lukta gott, ingen karl vill lukta på en skitbomb (att jag är sjuk är ett undantag haha) och jag måste faktiskt ge ett litet tips.

Jag köper alltid dofter som vanilj, cocos och kakao. Inte bara för att de luktar sommar och bakelse utan också för att, utan att vi vet om det, attraheras mer åt av dofterna och ger oss en lugn känsla i kroppen. Vetenskapligt bevisat :) Att gå runt och lukta jordgubb, godis känns lite 14 år.
 
Jag kommer förevigt stanna hos min Vanilj.
Just nu är den H&M's (förvånansvärt) långvariga parfym jag använder. Köpte den bara för att spruta på då och då men blev helt fast, den håller faktiskt jävligt länge och man luktar vaniljmunk hela daaagarna :)
 

insta

Nej jag har inte instagram eller vad det nu heter och vill inte skaffa det heller. Räcker med facebook!

"facebook håller på att dö ut, så skaffa instagram"
i Dont give a fuck, dör facebook ut så gör det. SKÖNT. För facebook är den sista Communityn jag någonsin kommer bli medlem på, folk måste liksom inte veta vad man gör exakt hela tiden. Vill gärna ha liiiite privatliv också.
 

IMVU

Mina outfits på IMVU =) Bästa spelen ever.
 
 

Håller aldrig tyst.

Jag är en sådan person som inte är rädd för att säga vad jag tänker och tycker om saker, men ibland kan jag säga lite för mycket och det är någonting jag ständigt jobbar på! Men ibland är det så otroligt svårt att låta bli, det är nästan som att orden glider ur munnen på mig oavsett hur mycket jag än försöker täppa igen, det går inte alla gånger och det är väldigt ofta jag får äta upp mina egna ord. Så jag antar att det är en av mina dåliga sidor och vi alla har sånna. Till skillnad från min och de flesta är väl att jag står för mina fel och vet om dem, vissa vandrar ju omkring på den här jorden och tror att de är helt felfria. Den dagen jag stöter på en felfri människa den dagen börjar jag tro på hela Jesus historian, vilket är aldrig.

Mat

Vips sa det, då var man sugen på McDonalds.
........Bjuda... någon....?
 
Livet har sina goda stunder

ap ont

Varje dag känner jag: Yes, halsen börjar bli bättre. Men sen släpper Iprenen och halssprayen och jag blir hopplös direkt. Halsen blir inte bättre. Dock gör de inte ont genom hela halsen längre, utan är mer mot den vänsta sidan, så det är ju ett plus! Har också tagit alla husmedel som går att ta med ingenting hjälper, jag blir galen. Och halsfluff går ju liksom över utan sig själv så är ju bara och vänta ut det hela. Penicillin förkortar bara halsont med en till två dagar och det suger ju. Vart ska jag ta vägen? Som de känns nu vill jag skära bort tungan och halsmandlarna. Jag kan inte ens prata normalt för att jag är så svullen, låter som en man förfan.

Jag vill inte ha barn

Jag har tänkt på det här med Barn.

Jag har alltid varit en sån som vill ha massa barn, men helt ärligt så börjar det suget allt mer försvinna ju äldre jag blir. Jag vet inte om jag vill ägna 18 år av mitt liv helt åt någon annan och jag skulle inte palla gå runt och oroa mig om vad ungen ska råka ut för, menar, i den värld vi lever i idag så kan ju allt hända. Sedan så känner jag mig ganska mätt på barn i övrigt, de små underbara krypen är ju överallt. Visst jag kanske missar något, eller jag vet att jag missar den mest fantastiska upplevelsen en kvinna någonsin kan gå uppleva, men tänk om jag inte vill uppleva den? Tänk om jag har andra fantastiska saker jag vill göra. Jag vill inte binda mig på det sättet, så enkelt är det bara. Jag vill kunna göra EXAKT vad jag vill när jag vill. Och detta har inget med åldern att göra: Du är fortfarande ung förstår att du känner så. IH, fel! Är gudmor mot en helt underbar liten prick som jag ofta brukade sitta barnvakt med, ibland i dagar och i ibland i veckor men jag kände aldrig det där riktiga suget efter en unge, visst de är helt underbara även då de har sina jobbiga dagar, men jag trivs att vara ensam utan en att en liten mini me ska springa omkring. Sedan så har ju jag en pojkvän som har 2 barn i åldrarna 10 och 7, de räcker. Jag nöjer mig med att vara en bonusmamma resten av livet, plus att hans barn är i den perfekta åldern. Förstår att vissa inte alls fattar hur jag kan tänka såhär men vet ni, det gör ingenting. för det är MINA känslor MINA tankar och MITT liv. Ni behöver inte förstå, men däremot måste man acceptera mitt val. Alla vill inte bli mammor och jag är nog en av dem.
 
Däremot ska jag aldrig säga aldrig, för man vet inte vad som händer. Men detta är i alla fall de jag känner just nu och har känt länge.

mamma bloggare.

 
Jag älskar barn och jag är glad för de som har barn. Men jag måste lätta lite på hjärtat och säga att jag irriterar mig ganska mycket på alla dessa: Mamma till olle: mamma till leo: mamma till Theo: mamma till julle: mamma till bulle bloggarna. De går inte en enda kommentar utan att "namnet" börjar med: Mamma till......
 
Ska jag kanske börja skriva: Josefine - Camillas dotter...?
Och sedan är de bara namn som leo, Theo, noelle och bla bla bla, BEBISnamn är vad de är. Menar, ungen blir faktiskt vuxen tillslut, inte fan vill man då gå runt och heta LEO eller THEO eller NOELLE eller OLLE JULLE BULLE vadfaaaaaaaaaaaan? haha, menar inget illa så men alltså. nej, barnen blir äldre de är inte spädisar hela livet ut liksom. Men det är väl en trend bland mammor, att skriva: mamma till...... och sen en trend att ALLA BARNEN SKA HETA LIKADANT. Tyckte Josefine var ett vanligt namn, men mitt namn börjar nu bli väldigt ovanligt.. Så om jag någon gång skulle bestämma mig för att skaffa barn (vill inte ha barn, räcker med mina 2 bonusbarn)  ska ungen fan heta Maya eller Robin :)
 

min käke


Jag vill operera min käke rak, på varje bild ser jag hur ena kinden är helt jämn och på andra helt ojämn. Stör mig på det jämt och ständigt! Och sen är de så många som frågar mig om jag opererat min näsa, kindben och lyftögonbrynen. alltså haha va? Nej de har jag INTE gjort, jag ser ut såhär :P
 

JAG IDAG

Detta är lilla jag just nu:
Skulle svängt förbi min vännina Nicole, men halsen började strula igen så fort de var dags att sätta sig på bussen för att åka mot tåget, blev vända på tågstationen igen och nu kommar jag inte in på min facebook och kan inte skicka sms från min telefon. Jävla strul, hon lär ju tro att jag dissat henne, men så fort facebook funkar igen är de bara och skriva och förklara sittsen.

Hur som helst. Tänkte att jag skulle förbereda maten tills Fredrik kommer hem.

JÄVLA BLOGGESKOR

 

 

 

 

Du har noll kronor på kontot. Orkar inte jobba, känner dig hjälplös och gråter för att du inte kan köpa de senaste skorna. Du skiter i skolan och suktar efter bli känd. Du vill ha skrikande fans efter dig, men hur ska du gå till väga? Du drar fram din rosa laptop, skapar dig en blogg och börjar skriva de första raderna. Du ser pengarna flöda in och du känner dig nöjd. Är du desperat?

 

Skvaller, kändisskap, shopping och pengar. Någonting vi alla är ute efter och tycker är intressant att läsa om. Vi läser om någon annans festliga liv för att komma bort från verkligheten en dag och fantisera om att få det likadant. Härligt va? Att ha en månadslön på 50 000 :- bara på att blogga. UNDERBART!

 

Men om vi ska fortsätta läsa dessa bloggar får vi inte glömma bort att hälften av det dem skriver om inte alls stämmer. Alla fester, all shopping, alla pengar och allt kändisskap som enligt dem är så fantastiskt roligt. 

Bloggar har också blivit alltmer populärt bland unga tjejer som killar, det handlar om makt och pengar. Det finns en del bloggar som skriver mycket om mode, bantning och skönhetsoperationer. Men inte bara det, de hånar folk. Tar bilder på oskyldiga människor på stan och kommenterar deras kläder till det negativa. Blogg världen är inte längre en öppen dagbok, det är blandat mellan mobbning, ytlighet och rikedom. Vi vill så mycket, för mycket att vi glömmer bort att det påverkar samhället och oss människor. Vi är redo att kliva över lik för att nå toppen, vi tävlar om vem som ska bli störst. Men någonstans på vägen finns det alltid någon som tar livet av sig för att man känner att man inte passar in och tro det eller ej, men mycket beror just på dagens bloggande.

 

Alexandra. Hon är en väldigt stor bloggerska, men för att hamna där hon är nu var hon tvungen att ge upp massor. Förlorade vänner, dålig relation till familjen och få kastande flaskor mot sig så fort hon visar sig ute på stan, Varför? Jo, är man så desperat över att skaffa sig ett stort namn så skriver man om vad som helst. ”Du är för fet, för ful. Du luktar, du måste banta. Jag hatar svarta.” Detta gör att folk blir så förbannade och känner ett behov av att fortsätta läsa dessa bloggar. Men är det värt det? Det går faktiskt att bli stor på andra sätt än att trycka ner andra människor. Och livet är inte alltid en fest! Alla har sina motgångar, det får vi aldrig glömma.

 

Jag personligen tycker det är tragiskt att vi gått så långt. Vad har hänt med citatet: Behandla andra som du själv vill bli behandlad? För mig är det nog en av de bästa citaten som någonsin funnits. Men vi glömmer jämt och ständigt bort de orden. Eller vi glömmer inte bort dem, snarare skiter i dem. De flesta bland blogg världen är inte över 16 år gamla! Det är tragiskt. Detta kommer påverka dem någon enormt i framtiden och inte till det positiva och det man en gång skrivit om på nätet finns allting kvar.


Det här med gäng

Firman boys är ett gäng töntat, alla som måste vara med i ett "gäng" för att känna en kick är ett gäng töntar. Ni är inte "coola" och ni får inte mer status. Ni är bara ett gäng misslyckade grabbar som inte ser någon annan utväg. Och till er brudar som tänder på sådant, vad fan är eran självkänsla? Vem vill leva och ha en kille som går ut och slåss för nöjets skull? Nästa gång kanske de inte är han som blir slagen utan du eller ditt barn.

Ja, jag kanske tyckte sådant var spännande då jag var i åldrarna mellan 14-16 men då visste jag inte bättre. Ser idag hur gamla flammor från förr som var kriminella i dagens läge är döda och det är inget roligt besked. Så nej tack!
 
PATETISKT!
 

Im back

Har haft en liten paus från allt och de har varit sååå underbart! Facebook och bloggen är inte direkt min första prio. Anyway, ligger just nu i soffan och är vrålsjuk, vaknade och kunde knappt andas men ändå begav jag mig ut på morgonen men blev vända om i princip lika snabbt.
 
Nu tänkte jag kolla på The only way is essex och sen krya på mig. Kanske min karl tar hand om mig lite extra också
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus