Biffar
Ännu ett av mina recept
Jag älskar mina stora biffar som jag endast äter med Sallad till.
Receptet: Biffarna
200 gram nötfärs
2 ägg
1 paket mozzarella
Färst persilja (en kruka)
1 morot
3 stycken schalottenlök
Salt och peppar.
Tror nog alla vet hur man rullar biffarna, glöm dock inte att finhacka persiljan, löken, mozzarellan samt moroten.
Receptet: Salladen.
En påse gott och blandad sallad (skippa isbergssallad)
Ett paket rucola
En röd lök
Jag älskar mina stora biffar som jag endast äter med Sallad till.
Receptet: Biffarna
200 gram nötfärs
2 ägg
1 paket mozzarella
Färst persilja (en kruka)
1 morot
3 stycken schalottenlök
Salt och peppar.
Tror nog alla vet hur man rullar biffarna, glöm dock inte att finhacka persiljan, löken, mozzarellan samt moroten.
Receptet: Salladen.
En påse gott och blandad sallad (skippa isbergssallad)
Ett paket rucola
En röd lök
1 paket körsbärstomater
2 ner pressade vitlök
1 paket fetaost
Recept: Salladsdressing.
2 msk olivolja
2 msk vinäger
1 msk senap, mer eller mindre beroende på hur stark du vill ha din dressing.
Pressa ner 1 vitlök
Salta.
Tillagning av biffarna.
Jag rullar mina biffar enoooormt stora just för att detta bara är en biff rätt utan potatis eller ris och jag råder andra att göra salladen istället för potatis eller ris för biffarna är så smakrika i sig själv och så mättande.
Biffarna ska brynas i pannan på 4 i början. 4 minuter på varje sidan. Sedan tar du upp biffarna, lägger ner yttligare 2 biffar i pannan och gör samma sak. Höj sedan varmen till 6 och lägg ner biffarna. Gör samma sak på båda sidorna i 4 minuter. Sedan drar du ner varmen till 4 igen och låter biffarna ligger där och brynas upp helt. På så sätt får du inga brända sidor och kanter och smakarna blir allt mer saftigare! =) Sedan är dem redo att serveras och glöm inte att hälla biffsaften över salladen också för mer smak på den!
HOPPAS DE SMAKAR
2 ner pressade vitlök
1 paket fetaost
Recept: Salladsdressing.
2 msk olivolja
2 msk vinäger
1 msk senap, mer eller mindre beroende på hur stark du vill ha din dressing.
Pressa ner 1 vitlök
Salta.
Tillagning av biffarna.
Jag rullar mina biffar enoooormt stora just för att detta bara är en biff rätt utan potatis eller ris och jag råder andra att göra salladen istället för potatis eller ris för biffarna är så smakrika i sig själv och så mättande.
Biffarna ska brynas i pannan på 4 i början. 4 minuter på varje sidan. Sedan tar du upp biffarna, lägger ner yttligare 2 biffar i pannan och gör samma sak. Höj sedan varmen till 6 och lägg ner biffarna. Gör samma sak på båda sidorna i 4 minuter. Sedan drar du ner varmen till 4 igen och låter biffarna ligger där och brynas upp helt. På så sätt får du inga brända sidor och kanter och smakarna blir allt mer saftigare! =) Sedan är dem redo att serveras och glöm inte att hälla biffsaften över salladen också för mer smak på den!
HOPPAS DE SMAKAR
Kommentarer
Trackback