fa.

Idag är det många känslor som bubblar upp till ytan, en av dom är min kära vän Jimmy! Vi pratade om umgicks i Januari, en vecka efter var du borta. Jag grät första dagen, sen har jag inte gråtit mer. Jag har fortfarande inte fattat, men när jag här om dagen skrev ett medelande till dig på facebook och aldrig fick något svar, kommer sanningen upp igen och den sanningen är hård. Jag kan inte fatta att du lämnat oss, du var en god hjärtat människa som bara hamnat lite snett! Och jag kan inte heller sluta tänka på tjaffset vi hade i December, det hann aldrig riktigt redas ut även om vi låtsades som ingenting. Och sommaren 2009 med dig var den roligaste sommaren jag någonsin haft, du , jag,  tess och Tim.

Och jag lovar att göra färdigt teckning jag ritade, jag ska göra det för dig! Ska plasta in den och lägga den på din grav.
 
Du är saknad.
 

Karma

Jag bryr mig inte om folk snackar, utan det jag stör mig på är när folk kommer undan med det och kommer med massa ursäkter eller skyller ifrån sig problemen! Sådant tål jag inte. Man får faktiskt stå för konsekvenserna och be om ursäkt över sitt beteende. Sedan blir man så otroligt besviken då man faktiskt bara pratat gott om en människa och får alla goda ord tillbaka med en fet smäll, vidrigt. Men en del måste helt enkelt prata skit om andra för att få sig själv att framstå i bättre dagar, sorligt. Nej, personen gör ju bra bort sig, speciellt nu när allt kom tillbaka på personen som snacka. Men som jag skrev på min facebook status: Sanningen kommer alltid fram, på ett eller annat sätt och nu kom sanningen fram och den sanningen klarar du inte av.
 
Är du så dum att du tror på sina egna lögner? Jag hoppas innerligt att jag träffar dig snart så jag kan sätta mig ner och prata lite vett i dig. För ditt beteende är långt ifrån okej! Och är man så dum att man pratar om personer som umgås med varandra, då har man inte många hästar hemma. Nästa gång, va smart.
 
Pay back is a bitch and so are you.


Pojkväns fritt

Nu har min pojkvän dragit iväg för att träffa sina polare för att senare bege sig till Monday Bar Black. Själv ligger i soffan och har precis ätit lövbiff och nu tuggar jag på gott godis som påskharen kom hem med ;) Ikväll är de bara jag och hunden här! Skööönt.
 
 
Ska kolla på Film nu: NEVER BACK DOWN! box box box och snygga boys. Puss

Peace

 

Monday bar black

 
Jag undrar vad påskharen kommer med idag, en fågel viskade nämligen i mitt öra att han kommer kliva innan för dörren om bara någon timme eller två. Kanske får jag en liten (hoppas stor) suprise, om ingen alls :(

Idag ska älskling på Monday bar Black och jag ska stanna hemma, det är helt rätt att han får lite grabb tid också! Dessutom gillar jag inte monday bar black så mycket, hardstyle är inte riktigt min musik smak. Men monday bar kryssningen är en helt annan sak då de spelar trance också :) Dessutom orkar jag inte med folk idag, förutom mina närmaste vänner.

Tröttmössa

Jag är så himla trött, så trött att jag nyss fick för mig att Sebastians rum var en toalett. Tror jag behöver sova en stund, ta en lite naap.

DRÖM


En del saker kommer tyvärr förbli drömmar, och i mina drömmar bor jag i ett sådant hus och äger en sådan bil. Utöver det så är jag rätt nöjd med livet jag lever idag, kommer dock fortsätta utveckla mina vyer och utnyttja dagen till fyllo.

Godnatt

Kommer typ inte kunna blogga så mycket imorron, har saker att göra! =) Men ska göra mitt bästa.
 
Innan jag skaffade denna blogg kände jag inget sug alls med att starta en och skriva, men nu älskar jag det! Skrivning är som en slags terapi för mig, så vitt jag vet kommer jag aldrig lägga ner skrivandet, oavsett om det är på ett papper eller på datorn. Jag helt simpelt älskar det !!
 
Men nu ska jag sova, ska upp kl 5 imorron. Puss
 

Fy och fan

Helt ärligt. Jag ser allt mer hur 90 talets mode börjar komma tillbaka och jag känner mig lite rädd. Kommer ihåg då jag bar på dessa Savann byxor, gick i klädd i Buffalo och platå, magtröjor med tryck på, halsband dom sitter sten hårt mot halsen. Glitter spray i håret och korta frisyrer! Trodde aldrig den modekatastrofen skulle komma tillbaka, men nu är det åter igen här. Blir väl gå med ögonbinda om gatorna nu mera.
 
Nu är det bara Spice Girls som fattas på kvälls klubbarna. Fast all musik är ju bättre än dagens..

serier

Snacka om en serie dag! Alla nya avsnitt kommer ju ut på en och samma dag, så har laddat ner dem allihopa.

Hej Dataskärmen! Kommer ju sluta med att jag får fyrkantiga ögon snart...




suck.

Jag förstår inte detta med tjejer och avundsjuka. Varför ska vi tjejer alltid tävla med varandra? Eller tävla kanske är fel ordval, men det är så det känns. Man pratar alltid om girlpower men helt ärligt så känner och ser jag bara hat och avundsjuka bland oss tjejer. Varför? Jag ger andra tjejer uppmuntran och pepptalk, ger andra tjejer komplimanger då jag tycker de ser bra ut men andra ger en kalla blicken och viskar. Jag blir så trött.

Fan, sluta tävla och  stötta varandra istället. Vi tjejer ska ju hålla ihop! Och sedan stör jag mig så otroligt mycket på folk som säger att de hatar andra tjejer, varför? Visst, jag kan ha lite svårt för att lära känna nya människor, men det är inte bara tjejer utan personer överlag och sedan kanske jag backar undan lite mer då en girl kommer en lite för nära pågrund av att man vet av erfarenhet hur mycket skitsnack vi brudar snackar! Men helt ärligt, man måste ge folk en chans. Så sluta vänd klacken till, släng fram handen och hälsa istället för who knows, kanske bli hon din nästa bästa vän?!


LOVE

husdjur

Stort ben till minihund.

Hur som haver.. Funderar på att skaffa en katt, eller det har pratats om det en del. Hunden behöver en lekkamrat och jag är en riktig kattälskare! Hade ju två stycken själv förut.

smink

Förutom att laga mat så är även min passion smink. Får mycket beröm över spacklet jag lägger över ögonlocken och många vill ofta bli sminkade av mig! Om man får vara lite så där jobbigt ego så måste jag nog tillägga att jag är ganska bra !

Denna sminkning gick på kanske 10 minuter bara, haha! Jag är snabb.

Påskmiddag?

På torsdag är man hemma själv för karln min ska ut med sin killpolare! Kanske bjuder över min vän Stefani, eller så kikar jag förbi henne. Hon pratade om någon påskmiddag och hur kan man tacka nej till det? Kanske lite vin på det också, men då återstår ju frågan, vad ska man ha på sig? Är det inte alltid så.. man shoppar nya kläder varje månad, men man hittar aldrig någonting att ha på sig. Vilka problem vi tjejer har ;)

zzzZzzz

Nu säger denna damen god natt! Är helt slut och det är ju en dag imorgon också, hoppas bara att man kan somna och inte ligger vaken halva (ibland hela) natten som jag brukar.
 
Attans för dessa förbaskade sömnproblem, inte ens mina Imovane och alla andra starka droger funkar. Fan för diagnoser...

bikini

Till sommaren?
Coral Multi Polka Dot Pucker Back BikiniLight Yellow Two-Tone Crochet Pucker Back Bikini

proppmätt

Nu är jag hemma från Kista C och de var super trevligt att träffa Steffi och hennes lilla valp som var hur gullig som helst! Förutom det så är magen full med mat då Älskling hade lagat min goda Pastasås och nu sitter jag i soffan och bara tar de lugnt.
 
Tänkte ladda ner lite mer Geordie Shore, så hörs sen.

Jag idag

Nu drar jag.

Puss
 

Gravid

Hur i helvete kan man dricka alkohol då man väntar barn? Vilka idioter de finns där ute, röker cigg och drar i sig öl varje helg! Sånna som du ska fan inte skaffa barn, hoppas soc tar ungen ifrån dig. Sist fick du missfall och då var du helt förstöd, men konstigt?!?! Klart som fan man får missfall när man super sönder sig med gravid mage.
 
Jag trodde fan inte mycket om dig, men jag trodde INTE de värsta, men nu gör jag fan det.

bad to the bone

Morgon startade inte så bra som jag trodde, fick ett tråkigt sms av min jävla samordnare. Och jag som skulle göra ytterligare en till utredning! Men men, skickade iväg ett inte så trevligt mejl men ett rättvist sådant!
 
Idag blir det träffa Steffi under dagen i Kista C, hon tar med sig sin lilla chihuahua valp också hihi. Cant wait

F*TTA

Fan vad lack jag är. Josefine vann, men de visst jag nästan.
GODNATT

tattoo

Ja, jag har gaddat in en jordgubbe på handen och ska snart göra ett blåbär på andra handen. Haha! Puss och kram som jag har på fingrarna ska jag dock lasra bort, de blev inte sådär super fina.

Älskar mitt långa hår

Jag har svart hår nu och har haft det i ett par år, men känner för en förändring. Enda nackdelen med att färga om håret mitt är att jag måste klippa av det några centimeter (slitet) och det känns rakt i hjärtat. Mitt hår är så otroligt långt nu, enda ner till rumpan nästan och även om man kanske klipper bort 5 cm känner de som 1 meter.
 
Jag skulle vilja ha Snookis hår

 
 
 
 
 

TOPMODEL SVERIGE

Jag är ingen tjej som brukar kolla på program som: TOP MODEL eller PROJECT RUNWAY, men varje måndagkväll kl 21:00 har jag gjort ett undantag. Kikar nämligen på Svenska TOP MODEL och ikväll är de final! Håller tummarna på att min favorit vinner och det är inte Josefine.

 

Färger

Neon Yellow Lace Peep Toe Pump HeelsCoral Gold Rhinestone Studded Platform Pump HeelsBeige Velvet Metallic Carved Platform HeelsOrange Metal Strappy Cork Platform WedgesTeal Faux Suede Spike Studded Platform WedgesWhite Patent Faux Leather Sneaker Wedges

ego

Sitter och lyssnar på as bra musik och tar lite ego bilder.

Jag idag

 

Måndag

Innan barnen kommer hit ska jag.

Städa
Dusha
Sminka mig
 
...Sen var det inget mer, ut på en promenad hade jag också tänkt hinna med :)

Min måndag är sten enkelt till skillnad från andras haha, men så är de att vara sjukskriven!



jag vill ha

Nattlinne Luna Rosa - LivCo Corsetti

söndag

Idag har jag blogg torka. Förutom det så sitter jag i soffan och kollar på lite serier på Datorn, och så kommer hela söndagen förbli. Vilodagen!

Godnatt bloggen

Kom nyss hem efter att ha varit på olearys med pojkvännen, träffade hans bror och underbara killpolare "murre turre". Sen blev det hem, äta kladdkaka och ha massa mys. och innan de min goda tacopajj och ett glas vin för mig.
 
Nu blir det mer Tacopajj och film, sen bär de av till sängen. Och jag måste bara tillägga att jag saknar Fredrik barn såååå mycket, på måndag kommer dom äntligen :D Han har dom varannan vecka, men för mig blir de nästan för sällan haha.
 
 
Ursäkta grammatiken på detta inlägg, men är lite vinpåverkad :)

mörkt.

Det här med Earth hour
 
Man ska släcka alla lampor och dylikt i en timme, men alla bilar som är ute och ränner då? Och varför bara en gång om året? Miljön blir ju knappast klarare och bättre på en timme per år liksom haha. Jag säger, stäng ner allting dygnet runt istället så vi lever på sten åldern igen om ni nu vill göra något fint för denna förstöda miljö. Jag känner ju dock SKITSAMMA, miljön är redan förstörd så lampan kan fortsätta lysa och bilarna kan gasa på lite extra.
 
Jorden är redan sabbad :/
 Och om man nu ska göra en Earth hour, gör de då fullt ut...
 

polis polis potatis gris

Då har man varit och handlat lite mat och en flaska vin. Hemvägen var ju mindre rolig då polis stoppade en för fortkörning, vi råkade köra 57 på en 50 väg?! herregud, har ni inget bättre för er. Visst, tycker det är bra med kontroller men när de handlar om så lite tycker jag dem kan låta de gå, men nej.

Today

Lilla jag idag då
_

negativ

Jag hatar negativ energi det är bland de värsta som finns. När man går in i ett rum och känner att stämning är på zero, de är någonting jag gärna skippar. Varför inte bara dela positiv energi?

Fjärrkontrollen

Det är griniga huset här på morgonen. Man vågar inte fråga någonting utan att få skäll haha. Och folk klagar på att jag har morgon humör? Här frågar man med mild röst och får fräsningar tillbaka, känsliga fråga de där, om fjärrkontrollen

Bubbla


Jag har inget körkort men om jag hade det skulle jag vilja ha en bubbla haha, speciellt en rosa och jag hittade precis min dröm bubbla på självaste Google.

Skulle inte heller ha emot att bo i ett rosa hus. Men det kommer ju aldrig hända, speciellt inte om man skulle flytta in i en villa med en karl

im in love


Hon gick

Nu har min kära vän Mikaela gått hem. Hon lämnade kvar kladdkakan så den kommer ju min hungriga pojkvän gluffsa i sig fortare än fortast.
 
Blev faktiskt lite shopping igår. Nytt smink, solglasögon och en skitsnygg neongrön tröja som kommer passa alldeles utmärkt till sommarbrännan som snart kommer! Solarium nästa.
 

egon


Jag och Michaela har köpt munkar och kladdkaka med grädde! En riktig jävla tjockis fredag med andra ord och hunden vill också smaka men de får han inte, då blir han sten sjuk om inte annat så dör han och de vill man ju inte.

mat

 
 
Igår va la trevligt och idag mår jag såhär:


Idag blir det handla mat med korven som nu är på jobbet. Vill ha fläskfile pasta!!

nyktert är roligt

Hörs senare.
kram

Michaela <3

 
Snart kommer min underbara vän Michaela hit! =) Blev lite senare än vad jag trodde men det gör ingenting. Lite tid får vi i alla fall. Tänkte äta sen Lunch här nedanför eller i Sollentuna Centrum och sen bara prata om vad som har hänt under senaste tiden. Efter det blir de förmodligen åka till Upplands Väsby och träffa Stefani, om jag orkar. Är ju en dag imorgon också.
 
Slapp tröjjan är på idag!

Vår

Jag längtar tills vårkänslan kommer, vill också inreda med lite ljusa och härliga färger. Men tror inte min pojkvän går med på det, han verkar gilla sina tomma fönsterbrädor och hyllor. Men jag ska nog knäcka han ;)
 

Gamla vänner

Blev ändrade planer. Ska träffa min kär vän Steffi idag istället :) Vi har ju inte setts på kanske ett år, men känns som de var igår. Hon är nog den jag har känt längst av mina vänner. Vi har väl känt varandra sen jag var 7 år gammal haha

Sollentuna


Solen skiner och jag ska försöka ta mig till Sollentuna centrum för att små handla lite. Men först blir det springa ner till affären här för att handla kaffe, är sjukt kaffe sugen! :) Sen blir de fika med en tjejkompis och massa skitsnack.

nyp fest

Grannarna här måste tro att jag och min pojkvän är helt slutkörda i huvudet.

Han nyper till mig först för han VET att jag har tvångstankar om att jag måste nypa sist men ändå fortsätter han slå efter mina slag och jag blir som galen, skriker och nästan grinar, skrattar och han skrattar ihjäl sig! Han älskar att göra mitt liv surt, den idioten :P
 

mat

Jag älskar verkligen att laga mat, matlagning är typ min passion! Gör alltid mina egna recept och de blir lika gott varje gång. Pojkvännen och hans barn klagar inte och de jag fan inte mina smaklökar heller.

Om Fredriks vän Andy och Mona kommer i helgen tänkte jag bjuda på min supergoda fläskfileé pasta. Den blev en stor hit sist och känner på mig att den kommer bli det igen. Om de inte kommer, hey, mer mat över till mig ;)
 

FREDRIKS INLÄGG

Ett inlägg av fredrik
 
först ringer den där jävla klockan, klockan 6 på morgonen.. upp borsta tänderna.. åka till jobbet.. sen är man på de där äckliga jobbet i nio timmar.. sen ska man hem.. duscha äta.. iväg till gymmet i två timmar.. hem duscha äta igen.. sen ska man försöka somna klockan 10 som aldrig går.. aah sen somnar man vid 12 snåret istället och vaknar 10 ggr varje natt.. sen upp igen..
 
sömn är underskattat så enkelt är de bara. De fan bra bajs de där. att sova..
och sen hinna ta hand om barn på allt de där också.. och hund.. och så man hinna med och knulla på allt de där också.. fan stressigt blir det


 
 
 

Hemmet

Saker jag tycker är extremt tråkigt att göra i hemmet är.
 Hänga tvätt
 Vika tvätt
 Plocka ur diskmaskin
 plocka i diskmaskin.

Dammsuga tycker jag dock är super kul, torka golv är super kul samt damma! Resten kan jag skita i. Och det där med att kasta sopor kan jag också skippa haha.

Nervös

Har en sån där nervös mage idag av inga anledningar alls (?) Det är mer än jobbigt, man kan inte koncentrera sig på varken den enda eller det andra. Förhoppningsvis går de över snart.
 
Ligger just i soffan och kollar på ännu ett avsnitt av The kardashians

Vänner

Ska träffa min andra halva i veckan, saknat henne enormt mycket. Vi är som tvillingar i sättet, har alltid kul och munnarna går i 180 då vi pratar. Min älskade vän Michaela
 

Baka

På lördag ska jag baka något gott till mig och min karl. De är den sista helgen vi har för oss själva tills hans barn kommer igen :) Är sugen på att göra cupcakes, men de känns lite för ansträngt så blir nog en mumsig kladdkaka eller brownies med vaniljglass och frusta bär som jag värmer upp i en kastrull, mums


Förhållande

 
Hur kommer de säg att man på något sätt blir "snyggare" i andras ögon då man är upptagen? Är de bara för att de är förbjudna frukter och man liksom strävar efter att få uppmärksamheten hans tjej annars får? Nej jag fattar inte. Antar att ni gillar utmaningen
 

snygga miner

Har lite tråkigt framför webbkameran
 

Vi hörs senare

 
Nu ska jag vika tvätt, plocka undan lite, tvätta och dammsuga

Jerseylicious

 
Ett annat favorit program jag brukar kika på förutom The kardashians och Bad Girls Club är Jerseylicious, följt alla säsonger och älskar Olivia, har alltid hatat Tracy men denna säsongen börjar jag faktiskt digga henne allt mer, hon visar en sida hon tidigare inte visat förut och GIGI kan jag ta mig i baken men hennes falska beteende.

Facebook helt enkelt

Tagit bort min facebook i några dagar, men tog tillbaka den idag. Och gud vad folk frågade mig om de hade tagit slut mellan mig och Fredrik och NEJ, det är inte slut. Behövde bara en paus från facebook och alla människor som är vänner med mig på facebook. Jag och Fredrik älskar varandra och kommer nog inte göra slut på ett bra tag om vi ens gör slut och om vi gör de så är de mellan oss och ingen annan behöver fråga, undra eller bry sig. ELLER?
 
Vi älskar varandra och räcker med att vi vet om det
 
hahahah slisk bild,mendet är humor! :)

Godnatt

Nu är de slutbloggat för idag. Säger God natt! =)
 

Sommar kläder

Jag vill ha sommar. Jag vill ha på mig luftiga kläder, jag vill kunna gå runt i öppna klackar och kunna visa mina armsmycken istället för att de vistas under en Jackas handkrage. Jag vill helt enkelt visa lite hud, trött på att täcka allt med tjocka tröjor och långa jeans.
 
 

Reality TV

Sitter och kollar på The kardashians. Älskar den familjen, så mycket kärlek och glädje och man känner sig nästan som en del av dem haha. Jag vet, är lite nördig av mig och de får jag konstant höra av min pojkvän. Speciellt då jag gråter till bröllop på TV eller i någon Film, but i cant help it.. im a cryer...

lösögonfransar

Jag har alltid lösögonfransar på mig men nu har mina tagit slut och limmet också! Jag känner mig nästan naken haha. Ingeting är lika fint utan mina käraste fransar, jag har blivit van helt enkelt. Får inskaffa mig ett par nya på Torsdag annars vet jag inte vad jag gör :)
 

Tatuering

 
Jag har ett presentkort på en tatuering, men kan inte bestämma mig riktigt för vad jag vill göra. Vet bara på vilket ställe och det är i Nacken.

På Torsdag får man lite pengar i plånboken och då ska de köpas ett par nya solglasögon och massa mat! Pojkvännens barn kommer ju nästa måndag och då måste kylen samt frysen vara proppfull :) Saknar de små trollen faktiskt. Det är underbart att vara bonusmamma till världens bästa barn!

Illamående

 
Jag känner hur illamåendet börjar krypa genom min kropp och jag kan inte sluta tänka på att de möjligtvis är vinterkräksjukan jag kommer åka på, men och andra sidan har jag mått illa till och från ett bra tag nu och de brukar jag göra då jag slutar med mina mediciner, men sura uppstötningar och ingen hunger är ju knappast ett bra tecken och nej jag är inte gravid för har lingon veckan nu och nej det beror inte på stress för har aldrig känt mig lugnare. Ja, det blir väl spy fest nästa helt enkelt

Tjejkväll

Ikväll blir de tjejkväll med god mat och mycket tjejsnack, ska bli kul faktiskt, var ett tag sedan man var bara tjejer :) Men vad ska jag ha på mig? Allt ligger typ i smutstvätten och strumpbyxor känns lite kallt att ha på sig i denna vinterkyla och jeans känns lite för vardagligt, men de gör ju också dessa leggings. Vilka "I-landsproblem" vi tjejer har ibland haha.
 

Färger

SOMMAR KLÄNNINGAR

Rose Ruffle Floral DressNEON GREEN BLACK CROCHET BACK DRAPED NECK KNOTTED FRONT SEXY MINI DRESSMint Beige V Neck Flutter Sleeves Dress
SOMMAR SKOR

Seagreen Patent Faux Leather Strappy Platform HeelsCoral Green Faux Suede Neon Trim Cut Out Platform HeelsNeon Pink Lycra Strappy Open Toe Clear Chunky Heels

Drömmar

Vilken jobbig natt. Vaknat hela tiden och sedan vaknade man runt 7 på morgonen för att en nyvaken glad pojkvän sprang runt här, somnade om till halv 9 och nu sitter jag här i soffan med laptopen och dricker en kopp kaffe.
 
Jag hade förövrigt rätt så sjuka drömmar också. Jag, mina två tjejkompisar och ROCKY från filmerna (boxningsfilmerna) samt älsklingens hund blev kidnappade av en massa afghanistaner och våldtagna och jag vet inte vad, men självklart som i alla drömmar kom jag loss och spelade hjälten. Gömde folk under handdukar och hoppade super högt i blodpölar och hunden sprang runt som en ninja och ROCKY boxade alla möjliga, sen vaknade jag men försökte drömma klart men var omöjligt.

smelly feets

Någonting jag tycker är riktigt vidrigt är ovårdade fötter och händer. När folk har för långa tånaglar, långa tår, skit under fingrarna och ludd mellan tårna. Det är en sådan turn off så de finns inte! Jag luktar hellre på en gammal skitkorv en bebis lagt sedan tre månader tillbaka än att titta och röra sånna fötter/händer.
 

fredagsmys

 
Ikväll blir de bara en massa mys och godmat med min framtida man
Maten står nu på spisen och de blir wook, mums. Till maten tänkte jag sätta på en rysare och efter de ge Fredrik en massage.


Vardagstum

Jag älskar mitt vardagsrum jag har i min lilla lägenhet men ibland är det kul att kolla på lite andras och få lite ideér! Jag inreder min lägenhet i Amerikansk stil, de vill säga att allt är sådär lite överdrivet stort, stora vasor, stora kuddar, tofsar på alla möjliga ställen och bara helt snyggt :) Men detta är också snyggt
 

Fallskärm

 
Skulle vara så jävla kul att hoppa från ett plan, skulle vilja testa! Någon som känner sig manad? Skulle framför allt vilja göra de med typ min pojkvän eller mamma, haha stackars mamma, kul syn dock :)
 
 

Vinter

Trött på snön nu och solen är inte alls uppiggande längre, solen är mer en dum teaser som får en att tro att man ska mötas av en varmevind men istället möts man av en isvind som får huden att flagna på de bleka sättet. Förra året var det i alla fall varmt runt Mars och nu är de istiden om igen :(
 
Jag vill ha VARMESOL och sand mellan tårna.

Gör dig snygg

Jag måste bara skriva ner de jag tänkt på i några dagar nu och det är de här med att snygga till sig själv.

Jag tycker faktiskt att bara för att man skaffar en pojkvän så betyder inte de att man ska slut fixa till sig, klä upp sig, göra sig fräsch. Men jag ser såna tjejer nästan varje dag! Är de inte på gatan så ser jag de på bild, de går ner sig så jävla mycket men i vissa fall går de upp sig en aning haha, kärleksvikter som de kallas ;) Men helt ärligt, killen föll för hur du såg ut i första stunden och det är den tjejen han vill se varje dag! Sedan orkar man inte anstränga sig hela tiden och de förstår man, men man kan ju alltid försöka....? Nej, skärpning brudar !!!

Torsdag

Dessa dagar har varit lugna och super sköna, känner mig mer avslappnad i kroppen än vanligt. Det är som att en nystart har kommit fram till mig och jag välkomnar den med öppna armar! Så som jag mår nu vill jag alltid må, så vi håller tummarna på den :)
 
Idag har man inte gjort så mycket faktiskt, försökt klara en bana på candy crush och det är väl allt! Super spännande, verkligen............................. elleeeeeeeeer inte men snart är de helg och då blir de fart igen. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att min karl ska komma hem från gymmet så att jag kan få en snus i käften och lite mys senare mot kvällen.
 
Skriver mer imorgon eller kanske senare ikväll.

Ta mig härifrån

Oron lägger sig över kroppen, tårarna fortsätter rinna. När ska de kännas som att saker och ting var som förr?  För mig blir de bara mer underbart, men hur blir de för dig?

kärlek

Kärlek är svårt, underbart, jobbigt, smärtsam, glädje, sorg, lycka, olycka.. Ja kärlek är många saker, men min kärlek till Fredrik är bara lycka, glädje, underbart och ibland lite gnäll och skrik haha men de ingår ! ;) Men faaan sån stark kärlek jag har för den människan <3

kryssningen

Nu är man hemma från Kryssning och jag måste vara ärlig och säga det att kryssningar med så mycket fest är ingenting för mig längre. sitter hellre hemma en hel helg och äter massa god mat och kollar på någon bra film, så otroligt trött på allt festande så det inte är sant. Blir väl någon öl då och då under sommaren och våren som kommer, det räcker. Både jag och älskling har blivit för gamla för sånt här haha.

Blev också äcklad av folket som tog så mycket droger och annat bajs. Hur orkar dom? när ska ni växa upp? nej, fyfan. Men kul hade jag i alla fall första natten, sen ville jag bara heeeeeeeeeem och kroppen idag mår inte bra

fest hela helgen

Snart bär de av till Monday bar kryssningen och jag längtar som bara den, enda nackdelen är väl att man vaknade upp och hade världens dunderfinner vid ögat?! varför just idag?
 
Hörs på söndag :)

Torsdag

Så var det torsdag, dagarna går ändå fort nu tycker jag. Missade med tid idag, sov så dåligt i natt att jag försov mig, tur att jag kan ha mötet via telefon istället.
 
Ikväll ska vi åka iväg till Salem förbi min tjejkompis Emma, ska låna två tröjjor av henne inför kryssningen imorrn. Eftersom att mitt x och en gammal vän kastade alla mina kläder och skor så är jag i stort behov av att låna av andra, haha. Att jag alltid ska ha sådan otur, why me? Och sedan tror den här tjejen att jag ska betala henne 1200 kr för lite spilld soppa på hennes matta (som kan hända vem som helst) men hon tänker inte betala tillbaka pengarna för mina kläder som bland annat var en svindyr märkes väska samt skor och massa edhary linnen, svin! Hon har säkert inte kastat de utan har dem på sig själv, eller nej, hon ju size 1000 så lite svårt kanske. Enda anledning att jag står ut med henne är för att jag är gudmor till hennes underbara son D :)
 
 
Just nu sitter jag i alla fall och dricker lite kaffe och snusar på morgonsnuset, tänkte sätta igång med städning här snart och efter det blir 1 timmes hemma träning, zumba! Så himla jobbigt men kul, dock skulle jag nog aldrig mer dansa/träna zumba om jag fick se ut idiotisk jag såg ut på film haha

2 kilo

Jag har gått ner 2 kg nu på bara 2 dagar och jag fortsätter neråt, tack vare att jag börjat äta mer regelbundet. Innan åt jag kanske en gång om dagen och ibland inte alls på en hel dag och då ställer ju kroppen in sig på "svältningsläge" och vips, du ser svullen ut och lägger på dig mer i vikt, men nu är svullnaden borta och jag är piggare :)  Men men, nu blir det ägg.

.

Bara 2 dagar kvar tills Monday bar Kryssningen och jag har fortfarande ingenting att ha på mig + att jag längtar som bara den :)

Candy Crush Saga

Då var mr.Polis förbi här för att be mig skriva på några papper inför rättegången som är snart och jag är nervös, men får skylla mig själv! Dåliga beslut leder aldrig till något gott och speciellt inte med alkohol i kroppen, ska inte göra om det........ Fasiken, var ju på en 2011 senast också, att jag aldrig lär mig :( Men allt detta har jag gjort då jag varit dyngpackad och självfallet gör inte det att mina beslut ger mer rätt än annars, men jag menar, att gå på en rättegång för en springtaxi på 500 kr är lite to much hahahhah. Blev ju arristerad pga av de, jag var tydligen lyst på en springtaxi som ägnde rum 17 Mars och de plockade mig i September någongång och jag fattade ingenting, men men, man kan tydligen bli arristerad på springtaxi. Amen
 
Sitter och spelar candy crush saga på facebook och jag är på bana 117, sikken nörd. Vissa dagar rusar jag förbi som en kanonkula och andra dagar är jag helt fast. Nästan sådär fast att man har lust att kasta Datorn i väggen.

inga känslor

Idag är jag slut på ord, jag har ingenting att skriva om, ingenting att prata om. Jag vill bara lägga mig ner under täcket och somna. Jag känner ingenting idag, ingen glädje, ingen ilska och är inte heller ledsen, jag är bara tom. Men alla måste vi ha såna dagar också :) Det är ganska skönt faktiskt, att inte känna någonting.
 
 
Sitter i alla fall i soffan just nu och kollar på AFV i hopp om att ett skratt ska komma fram men jag kan inte skratta idag helt enkelt, så lika bra att låta de vara! Sebastian sitter här bredvid mig och säger ingenting han heller, han kanske också har en Josefine dag. Skönt, då kan vi ha det tillsammans.
 

Dröm Jobbet!

Det är så mycket jag vill bli och så mycket jag inte vill bli. Min dröm är att jag kommer få jobba med händerna tills jag blir pensionär, de vill säga något yrke där händerna gör jobbet. Vill dekorera egna saker, designa egna saker men också skriva en bok, en slags novell bok med thriller inslag. När jag pluggade på Folkhögskola fick jag mycket beröm på svenska lektionerna, mina krönikor lästes upp högt inför hela klassen och mina uppsattser man fick i uppgift att skriva lästes också upp lektionerna. Min gamla lärare frågade även mig om jag ville hålla en hel Svenska lektion på hur man skriver krönikor. Jag var också projektledare på skoltidiningen och jag ÄLSKADE det,  så jag funderar? Vilket av dessa sakerna ska jag satsa på när jag vill bli allt?
Det är många som tycker jag ska satsa på att måla tavlor eftersom jag har en konstärligsida, men egentligen så tycker jag inte om att rita speciellt mycket, visst, det kommer dagar då jag bara längtar efter pennan och suddet men de kommer också dagar då jag spyr på de, så ritande får faktiskt bli en hobby för mig när jag brinner för de jag skrev upptill :) 
 
Får fundera lite till

Religion

Jag faktiskt lite emot det här med Religion, visst jag tycker det är bra att folk har en tro och jag tänker inte ta ifrån någons tro heller, tänker inte heller snacka skit om någons/någon tro. MEN, religion skapar alla jordens krig och dylikt. Det är tack vare Religion som gör att världen är i detta skick som det är i idag, människan är så otrolig girig och krigar om allt. De krigar över Religion och då kan man ju undra, vad har religionen gjort för nytta i den här världen? Och vems tro är den rätta? Nej, bort med religionen säger jag bara.
 
och ingens tro är den rätta

summertime

 
 
Jag längtar till sommaren. Men och andra sidan, vem gör inte? Jag vill gå ut och gå i solen med musik i öronen, ligga på en grön gräsmatta och jobba på att bli brun, jag vill ligga på stranden och känna vattnet röra mina fötter. Vill ligga på en varm brygga och äta sockriga jordgubbar med en kall dryck till, men jag får helt enkelt längta lite till.

Mondaybar

Det är så skönt med nyktra helger. Jag förstår att de kan vara kul att gå ut någon gång sådär på sin lediga tid, men hela tiden och varje helg? Ju mindre man går ut desto mer ser man fram emot det nästa gång. Som nu, jag har inte druckit på riktigt länge men nästa helg blir det MondayBar och jag längtar som tusan! Sedan så kan man faktiskt ha kul utan alkohol också, för alkohol gör bara mer skada än nytta, det är lagligt knark.

Bipolära Josefine

Mitt huvud har varit i spinn hela natten. Att jag aldrig lyckas sova, usch!

Jag har tänkt mycket på min Bipolära Sjukdom som jag har, har andra diagnoser också men att vara bipolär är väl bland de värsta av dessa funktionshindrerna för mig. Jag har aldrig någon aning om hur nästa dag kommer se ut och jag blir ständigt missuppfattad och missuppfattar andra väldigt lätt. En del uppfattar mig som en dryg, ignorant lite lat bitch men så är inte fallet. Jag är långt ifrån lat, dryg och ignorant men diagnoserna gör att de som för vardagsmat för andra är stora hinder för mig och jag kommer aldrig kunna göra en del saker som jag verkligen vill göra, jag kommer aldrig kunna bli helt normal. Jag lever ett liv där min vardag inte alls funkar som en vanlig svenssons vardag utan mina mediciner. Jag lever ett liv där jag ena dagen har sån ilska inom mig att jag är rädd för att skada andra, så glad andra dagen att jag är rädd att skada andra av iver, så sorgsen tredje dagen att jag är rädd för att skada mig själv för jag vill inte skada mig själv eller andra, men min bipolära sjukdom sätter mina innersta demoner i spinn, de är som att de pratar istället för mig. När medicinerna är slut kan jag inte kontrollera detta överhuvudtaget och det tycker jag är synd. Jag vill kunna leva ett liv utan mediciner men tyvärr kommer de aldrig funka för mig. Jag hatar verkligen min diagnoser men jag måste lära mig att leva med dom, men hur fan hur? Jämt och ständigt är det en inre kamp och jag har tendens att bara se saker på svart och vitt, jag har också väldigt svårt att känna sympati för andra människor. Jag känner nästan ingenting alls för andra människor oavsett hur mycket jag försöker och vill och jag hatar att jag inte gör det, men det är inte mitt fel! Det är verkligen inte det. Däremot är jag enormt bra på att ge andra råd, uppmuntring och dylikt men jag kommer aldrig kunna gråta med en person då den har förlorad sin närmsta, för jag bryr mig inte. Men jag vill bry mig! Jag vill känna, jag vill kunna gråta med mina vänner när de gjort sig illa eller varit med om något illa. Det är just detta som får mig att uppfattas som ett riktigt ego fast det är de absolut sista jag är! Jag är inget ego, jag kan bara inte känna, jag har inte alla trådar i hjärnan som en vanlig människa har tyvär, jag har saker som saknas där uppe och jag avskyr det. Jag är en ett handikapp fast det ej är synligt och det är dagens sanning. Samhället vill inte heller ha oss med diagnoser som Bipolär Sjukdom, de ser oss som avskum.
Varför just jag? Och ju äldre jag blir ju kraftigare blir dessa diagnoser.
 
Jag kan ena dagen gå ut utan problem, men andra dagen vågar jag inte ens titta ut utan att känna panikångest.
Ibland kan jag socialtnätverka med andra människor som om jag vore ett proffs, andra dagen kan jag inte säga ett knyst för jag är rädd för att prata. Folk uppfattar de som att jag är ignorant och bara bryr mig om mig själv, men jag kan inte prata dessa dagar, jag kan inte lyssna dessa dagar oavsett hur mycket jag vill och försöker.
Jag skulle kunna sitta här och skriva flera blad om min diagnos Bipolär, men jag kan inte riktigt få fram de jag vill ha sagt för de är sjukt svårt att förklara! Det går nästan inte att förklara men jag vill kunna förklara så att folk ska ha lite mer förståelse och fatta att vissa saker gör jag inte med flit, vissa saker ser jag inte som andra ser, jag kan inte fungera som en helt normal människa och jag önskar att folk kunde försöka förstå de istället för att jämt och ständigt bli förbannade på mig, för när dom blir de är de som att säga till en anorektiker att hon är tjock. Det är precis så det är! Och jag vill inte sluta som 80% av de som har bipolära sjukdom, med självmord. Jag vill verkligen inte, därför är vi mest beroende av andra människor, vi behöver mycket beröm men däremot hatar vi uppmärksamhet och jag har alltid hatat uppmärksamhet även om de som inte känner mig uppfattar mig som värsta uppmärksamhets horan.
 
Så, det är jag. Josefine, jag må se ut som vilken 24 åring som helst. Jag må le och skratta hur mycket som helst och det är de jag låter folk få se mitt glada jag för ingen vill se mina mörska sidor. Men jag är inte vilken 24 åring som helst. Jag är en 24 åring som för varje dag är en kamp i vardagen och som varje dag skriker inom sig, jag vill ut men jag kommer inte ut.

Videofacebook

Imorgon ska jag lägga upp en ironisk lite video på facebook, känner för att bjuda på lite skratt till de som känner sig sugna. Jag lär ju floppa totalt med min torra humor, men jag känner för att driva med alla videobloggerskor där ute så tänkte göra en i Facebooks ära! Ibland är de helt okej att fjanta sig och bete sig som en total larvboll, ett gott skratt förlänger livet. Och ni behöver såklart inte skratta med mig, sålänge jag ler är jag nöjd :)
 
Nu ska väl jag förhoppningsvis säga god natt till bloggen och datorn, om jag lyckas somna men de lär ju aldrig hända.

Melodifestivalen

Jag har aldrig varit ett fan av melodifestivalen, men jag tänkte att jag skulle ge det en chans ikväll medtanke på att självaste eurovision ska hållas i Sverige detta år men jag fick mina tankar bekräftade, de är bara ren skit. Självaste Loreen med låten hon bidrog med förra året var ju super, men allt annat är bara ren smörja. Alla låtar låter likadant och om de inte är sean banan som sjunger så är de någon Copycat som sjunger på alla möjliga språk. Nej, detta var den första och sista lördagen som jag kollar ett helt avsnitt av melodifestivalen! :)
 
Och tack SVT för att ni gav mig huvudvärk :(

Makeup

Gymmet gick ju som det gick, inga kommentarer.
 
Håller just nu på att tappar upp ett härligt vaniljbad, måste ju lukta gott innan man åker in till stan för att kika på lite make som döljer ansiktets brister. Men och andra sidan kan jag inte ha allt för många brister under den bruna krämen och svarta ögonskuggan, min karl stannade ju? Eller så vill han bara vara snäll, tror nog på de sista haha. För varje morgon då jag går in på toan för att måla om mina ögonbryn slutar alltid med att hakan är nere vid fötterna då jag inser att jag faktiskt är en aning lik spöket Casper, men för att vara ärlig så är ju denna Casper en aning söt, så helt hopplös kan jag ju ändå inte vara! :)
 
Men de sagt så är de dags att strippa för mig själv och hoppa ner i pölen som väntar på mig och därefter blir de stan men älskling och hans ibland (ironi) underbara barn ;)

Träning

Då är man uppe efter någon timmes sömn inatt, tröttare än tröttast men ändå ska man iväg till gymmet! Har ju lovat min karl men framför allt mig själv. Vi gjorde ett vad häromdagen angående detta gymmande. Jag är tydligen i en sån oform att jag nu ska försöka bli spännis inför sommaren som kommer, om jag misslyckas med detta kommer jag bli tvungen att slicka Fredrik mellan hans tår efter det att han kommit hem från jobbet, och man fattar ju direkt att dessa tår kommer vara allt annat än underbart så jag tog på mig detta "vad" för luddiga tår vill jag aldrig slicka på, så spännis sommaren är här med välkommen med öppna armar!

Folk

 
Jag fattar inte varför folk alltid ska lägga sig i andras vardag, andras problem och andras liv. Trodde var och en hade sina egna problem att lösa, trodde att alla hade en egen vardag, trodde alla hade sina egna liv att ta hand om men ack så fel jag hade! Det är väl någonting man får lära sig att vänja sig vid helt enkelt, människor kommer alltid lägga sig i andras liv, problem, vardag och annat. Man kommer aldrig få ha någonting för sig själv oavsett hur privat det än är och folk kommer alltid att snacka om alla, även om de handlar om gammalt skroll som hände för ca 10 år sedan. Vissa människor är så bittra att de inte tror på förändring, jag tycker synd om dom som är så. Vilken grå vardag ni måste ha, vilka stora problem ni måste ha med er själva  och vilken dålig självkänsla ni måste ha. Men vet ni? Era problem och brister försvinner inte bara för att ni lägger er i andras, utan ni lägger bara till fler brister hos er själva och ni lägger bara till mer problem på eran lista.

Pappa

Suttit och tänkt på en sak i några dagar och det är tankar om min far.
Jag har nästan alltid försvarat honom då jag var yngre, lyssnat på alla han lögner och sett alla steg han har tagit i sina kriminella banor. Har också sett alla hans framsteg, sett hoppet i hans ögon, sett viljan han hade om att bli Clean och fri från dessa faror, men också sett personerna runt om kring honom som klankar ner på honom, säger hur mycket han kommer misslyckas, säger hur en dålig människa han är. Jag har varit förbannad på dessa människor, velat slita dom i stycken. Detta har gjort att han efter varje månad som en Clean människa så går han tillbaka till monstret han egentligen inte vill göra. Han har känt att han endast duger som Micke då han inte är sig själv. Då han är den där mördande pundar farsan som aldrig träffar sina barn.

Jag försvarade honom jämt, t.o.m valde honom framför mina bröder i Märsta. Försvarat honom inför min mamma även om jag vet att min pappa ALDRIG fanns där på mina födelsedagar, julafton, nyårsfiranden och mycket annat. Istället har han varit ute och ränt med vapen i handen och pulver i nästan, eller suttit inne på kåken och ätit prinskorv med människor som kommer bli hans nästa vänner, hans nästa kriminella vänner som när han kommer ut kommer ta med honom på ännu mer idiotiska saker. Jag försvarade alltid min pappa även om jag visste att han slog sina tjejer, för han var ju trotts allt min pappa och tyvär kommer han alltid vara det.
 
Förra sommaren fick jag nog, fick nog på att gråta blod för honom, efter förra sommaren slutade jag försvara honom. Jag slutade med allt detta då jag fick se han så pundad att han t.o.m höjde sina nävar mot mig och de han gjorde mot mina mycket saknade katter som var som mina barn. Jag har aldrig sett mer ilska och sorg i någon ögon än vad jag gjorde i hans. Min pappa har sabbat mig, min pappa har gjort att jag har förlorat all tillit till människor som står mig nära eller vill stå mig nära. Har istället börjat göra som han, stöta bort alla som vill mig gott. Min pappa har sabbat mig så mycket att jag knappast längre vågar gå ut och göra helt normala saker. Min pappa har traumatiserat mig så jävla mycket att jag t.o.m blockerat bort halva min barndom, kommer helt enkelt inte ihåg allt och jag börjar mer och mer för varje dag minnas allt fler saker som han gjort och de gör min ännu mer förbannad. Men de som gör mig mest arg är  att han aldrig någonsin under hela sitt misslyckande liv kommer att bli den pappan han en gång var då jag var en väldigt liten tjej, visst. Pulvret och våldet fanns fortfarande i hans näsa och i hans nävar men han fanns ändå där för mig då jag bodde hos honom varannan helg. Nu finns han inte ens här varannan minut, varannan dag eller varannat år. Min pappa finns inte längre här. Känner inte min pappa längre, och ibland önskar jag att han tog en överdos eller mötte sin överman så han slipper den plågan han utsätter sig för och framför allt utsätter MIG för, för trotts allt hat jag har mot honom så går de inte en minut utan att jag oroar mig. Men jag vet att han kommer aldrig möta sin överman, för min pappa är övermannen, han kommer aldrig ta en överdos för han vet hur mycket mängder han pallar och min pappa vill inte ens dö.
 
Jag trodde helt ärligt att jag skulle sitta och gråta då jag skrev detta och lättade på mitt hjärta om sorgen av miin far, men jag känner ingenting just nu. Jag stirrar in på skärmen utan att röra en min, de enda som rör sig är mitt huvud. Jag sitter bara och skakar på huvudet och jag tänker, hur i helvete kunde jag sitta och försvara detta svin? Denna människa som kallat mig hora, gjort mig illa, velat mig illa, jagat folk på mig, hur i helvete kan jag sitta och kalla honom för pappa?! men det är ju trotts allt det är han är, han är ju min pappa. Jag kommer aldrig få en annan pappa oavsett hur mycket jag vill och har velat.
 
Detta är bara en sekunds hat i text om hur mycket han har gjort, finns så mycket mer och de skriver jag om imorrn. För nu måste jag börja städa, ska göra fint här hemma innan min älskling kommer hem som förövrigt också är en pappa, men han är allt som en pappa bör vara.
 
Saknar min gamla pappa.
 
P.s Man säger ju alltid att man känner ett tomtrum och att ser till att får de att fyllas, tomrummet alltså. Men tyvär kommer mitt tomma hål i mitt hjärta aldrig att fyllas helt, kommer alltid fattas en bit, så länge jag lever och det är pappas bit men de är någonting jag måste lära mig att leva med även om de kommer bli jävligt svårt. Ds.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus